Få trykt dit eget logo på de musemåtter, dine medarbejdere bruger

Musemaate der egner sig godt til at få logo på
Få trykt dit eget logo på de musemåtter, dine medarbejdere bruger
Henrik Andersen
-
17/10/2022
-

Hvis du vil skabe et stærkt brand, der er gennemgående for alle dele af din forretning, så er det ikke bare nok, at du har fået lavet et logo. Dit logo skal også kunne ses – ikke bare på din hjemmeside, men også når man befinder sig på kontoret. Her er musemåtter et oplagt valg. Bliv klogere her.

Få trykt virksomhedens logo på musemåtterne

Arbejder du på kontor, og har du mange medarbejdere, der sidder og klimprer på tastaturet dagen lang? Så er det oplagt at vælge musemåtter med logo, så der bliver skabt en visuel linje, der tydeligt signalerer, hvilken virksomhed der holder til i lokalerne. De kan også bruges som firmagave til både nuværende og potentielle kunder.

Det er en god måde at promovere din virksomhed på, da kunderne på den måde har din virksomhed som ‘top of mind’, hver gang de sætter sig foran computeren. Du kan være sikker på, at de tænker på din virksomhed flere gange om dagen, når de kører musen over musemåtten – og den form for reklame er mange penge værd.

Musemåtter er en billig form for markedsføring

Mange af de musemåtter, du kan vælge mellem, koster ikke det store. Samtidig koster de endnu mindre, hvis du får trykt mange ad gangen – og så kan du dele dem ud til dine kunder, selv hvis du har mange af dem. Du kan også vælge at få trykt vigtige telefonnumre eller genvejskoder, hvilket er praktisk for medarbejderne.

Med en musemåtte kan du sikre, at alle medarbejdere har de væsentligste informationer lige ved hånden, men du kan også sikre dig, at de ikke glemmer firmaets slogan eller andre ting, som du synes, de skal huskes på. Du kan desuden vælge mellem mange forskellige typer af musemåtter.

Copyright 2024 - Pilanto Aps